Jäsenedut

4H- jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan; esimerkiksi kerhoihin, kilpailuihin, leireille, kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin tai  toimia 4H-yrittäjänä. 

Kerhot ovat jäsenille ilmaisia. Lisäksi esimerkiksi retkistä  saa alennusta. Jäsenille järjestetään vuosittain jäsenilta. Jäsenyyteen kuuluu 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. 

Näet kaikki käytössäsi olevat paikalliset ja valtakunnalliset jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

PAIKALLISIA JÄSENETUJA:

  •  alennus yhdistysten järjestämistä retkistä
  •  -30 %: alennus tuoremehuasemilta (Kiikoinen ja Lavia)
  •  alennus jäätelökioskeilta (Kiikoinen ja Lavia)
  • T:mi Hannu Aro, Sastamala -15 %:n alennus passikuvista. Soita p.050 558 9864 ja varaa aika. (Kiikoinen)
  • B15tro Sastamala -15 %:n alennus kaikista kahvila- ja ruokatuotteista. (Kiikoinen)

VALTAKUNNALLISIA ETUJA:

4H-järjestön jäsenenä sinulla on monia etuja.

Rekisteröitymällä  jäsenedut.fi-palveluun saat käyttöösi valtakunnallisia etuja  eri yrityksiltä. Jäsenedut.fi kokoaa yhteen jäsenetuja tarjoavat yritykset ja yhdistysten jäsenet.

Palvelu tuo 4H-järjestön jäsenten saataville vaihtuvia jäsenetuja. Tarjolla on mm. lehti-, autoilu-, hotelli- ja ravintolaetuja sekä hyvinvointiin liittyviä etuja.

Palvelun käyttö on täysin maksutonta ja vapaaehtoista kaikille 4H:n jäsenille. 4H ei luovuta jäsenetietojasi yrityksen käyttöön eikä tähän palveluun käytetä jäsenmaksuvarojasi. Jokainen jäsen voi itse niin halutessaan ottaa palvelun ja siellä tarjotut edut käyttöönsä. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin jäsenedut.fi-palvelusta.

TULE MUKAAN – JÄSENYYS KANNATTAA!